Curs
"Bazele utilizării AI"

Înscrieri închise
  •  

Într-un ocean de tehnologii și soluții educaționale online este esențial să ai un sprijin real și un ghid avizat pentru a-ți transpune și în digital viziunea și experiența de predare.

Îți oferim gratuit primul curs ce pune bazele utilizării AI Enhancer, cea mai nouă funcționalitate din LIVRESQ. Inteligența Artificială (AI) poate optimiza timpul de creare a lecțiilor interactive, sprijinind profesorii în procesul de predare, învățare, evaluare.

Avantajele participării la curs:

  • Înveți direct de la creatorii platformei LIVRESQ cele mai bune metode de a crea lecții interactive cu ajutorul inteligenței artificiale
  • Grupă restrânsă și atenție la fiecare cursant
  • 100% online
  • Predare intensivă cu durata de o oră
 

Forma de desfășurare: online, pe platforma Zoom

Durata: 1 oră

La terminarea sesiunii de formare cei înscriși vor primi o diplomă ce atestă participarea la curs.

Vor fi acoperite atât teme generale legate de utilizarea AI în educație, cât și exemple practice de utilizare a funcției AI Enhancer in LIVRESQ. Sesiunile de curs vor fi susținute de Alina Crăciunescu, Raluca Bolocan și Gabriel Lazăr.

Întrebări frecvente legate de curs

Imediat ce vă înscrieți, veți primi un email de confirmare.

După înscrierea la curs, veti primi un email automat cu link-ul de participare pentru curs.

Da, toți cei care finalizează cursul vor primi o diplomă.

Datorită interesului foarte mare pentru acest curs, nu se pot face rezervări. Se aplică regula primul venit, primul servit. Sunțeti automat înscris/înscrisă în momentul în care vă înscrieți în ziua și ora preferată.