Cursuri autorizate de Autoritatea pentru Digitalizarea României (A.D.R.)

Pentru instituții educaționale private (IMM-uri cu specific educațional)

ASCENDIA (creatoarea LIVRESQ), lider de consorțiu, împreună cu ECDL, Universitatea Ioan Slavici Timișoara, Bucharest Robots și Certipro, au dezvoltat portofoliul de cursuri suport pentru IMM-urile din România.

Cum te ajută aceste cursuri?

Cursurile sunt pentru instituții educaționale private ce doresc să formeze managementul și cadrele didactice din instituție pe noi tehnologii ce vor avea impact în domeniul lor.

Care e mecanismul?

Prin Planul Național de Redresare și Reziliență, instituțiile au posibilitatea de a obține finanțări nerambursabile de până la 17.000 euro pentru formarea angajaților în 9 domenii cheie: 

  • Inteligența Artificială (AI), Cyber-Physical Systems, Învățarea Automată, Big Data, Cloud Technologies, Internet of Things, Blockchain, Automatizarea Proceselor Robotice, Additive Manufacturing

După ce aplică pentru fonduri, angajații din instituția educațională privată intră în platforma ADR și parcurg acolo cursurile.

Ce trebuie să fac?

  • Pas 1: Parcurge Ghidul Ascendia de aici: GHID_ASCENDIA_PNRR_PDF

  • Pas 2: Ia legătura cu noi, oferim consultanță gratuită pentru acest proiect. Completează formularul de mai jos, sună direct la 0371.089.200 sau pe mail la office@ascendia.ro

De ce să alegi cursurile dezvoltate de consorițiul nostru:

Ascendia, liderul de consorțiu, este companie specializată în soluții complete pentru e-Learning cu o experiență dovedită de peste 17 ani în formare digitală.

Compania are dezvoltate platforme de succes ca LIVRESQ și CoffeeLMS ce sunt folosite de peste 120.000 de creatori din întreaga lume. Suntem singurii furnizori de servicii e-learning din România pentru Consiliul Europei. Am construit peste 30.000 de resurse educaționale digitale pentru multiple categorii de beneficiari și un portofoliu de cursuri eJourneys, axat pe nevoi reale din piața locală. Avem în prezent peste 940.000 de beneficiari finali ai produselor și serviciilor noastre de educație digitală.

Cine sunt partenerii noștri din acest proiect?

  • ECDL  – (European Computer Driving Licence) este cel mai răspândit program de certificare a competențelor digitale recunoscut la nivel internaţional în peste 100 de ţări și numără până în prezent peste 17 milioane de persoane înregistrate în program. Permisul ECDL/ ICDL oferă deţinătorului său și probează cunoştinţele IT necesare în noua societate informaţională, ce se află în continuă dezvoltare.

  • Universitatea Ioan Slavici Timișoara – Cu o experiență de 24 de ani și din dorința unui grup de personalitati din invatamantul superior timișorean de a crea o instituție care să așeze mai presus de orice formarea intelectuală a tinerilor, universitatea a format generații intregi de viitori ingineri în diferite domenii ale stiintelor.

  • Bucharest Robots (E-Civis, RoboHub) – Bucharest Robots este lider în inovația cu roboți umanoizi și de servicii în România, promovând educația în tehnologii noi prin parteneriate și cursuri precum ABC-ul Transformării Digitale. Compania contribuie la pregătirea viitoarelor generații și prin RoboHub, un centru de excelență în robotică și AI, și este un punct de referință în educație digitală și transformare tehnologică.

  • Certipro – Certipro Education este o companie cu o expertiză vastă de peste 10 ani în dezvoltarea, localizarea, acreditarea și implementarea programelor de competențe digitale. Este unicul distribuitor Certiport autorizat în România și Republica Moldova să implementeze programele de certificare a competențelor digitale cuprinse în portofoliul Certiport.