Conferința eLearning România – Ediția 2

Ascendia S.A., în parteneriat cu Microsoft România, organizează cel mai mare eveniment de Educație Digitală (eLearning) din România, de maxim interes pentru cadrele didactice din domeniul universitar, preuniversitar, cât și pentru companii.

Listă cu lecții interactive gratuite de toamnă

Listă cu lecții interactive gratuite de toamnă Dragi profesori, ✍️ Am pregătit o listă cu 50 de lecții interactive complet gratuite pentru toamnă. Le puteți folosi la clasă și acasă.  Felicitări cadrelor didactice implicate în acest proiect: Iacob Tatiana, Grigore Ema, Burzo Mihaela, Mirona Băcăn, Alexandra Călin, Leț Nadia, Calin Alexandra, Anca Roman, Martin Mariana, Irina Iftime, […]

Școala online: avantaje și dezavantaje

Școala online: avantaje și dezavantaje În aceste vremuri, tot mai multe școli și cadre didactice oferă cursuri online și lecții interactive ca opțiune pentru elevi și studenți. Dar ce înseamnă acest lucru pentru profesori? În acest articol, vom explora câteva dintre avantajele și dezavantajele predării online din perspectiva unui profesor. Avantajele școlii online Cel mai […]

Cum predai asincron: Un ghid pentru profesori

Cum predai asincron: Un ghid pentru profesori Învățarea asincronă este un tip de învățământ la distanță care permite elevilor/studenților să învețe în ritmul propriu. Această abordare a devenit din ce în ce mai populară în ultimii ani, pe măsură ce progresele tehnologice au facilitat învățarea online.  Dacă sunteți un profesor care se gândește să încorporeze învățarea […]

Listă platforme educaționale românești

În această listă veți găsi cele mai importante platforme românești ce susțin educația din țara noastră. De la nivel prescolar până la nivel universitar și mai departe.

Ascendia (LIVRESQ) featured in Microsoft’s global AI for Accessibility Hall of Fame

Our Romanian company Ascendia S.A., the first e-learning company to trade on the Bucharest Stock Exchange, with deep experience in e-learning software development, is now featured in Microsoft’s global AI for Accessibility Hall of Fame. This is a huge honor because we are “ one of the 3 worldwide Education companies listed in Microsoft AI for Accessibility Hall of Fame and the only one from Europe!”, according to Florentina Marilena Ionascu – Educational Director at Microsoft.

Pachet de vacanță GRATUIT pentru cadre didactice!

Pachet de vacanță GRATUIT pentru cadre didactice!

🎁 Mulțumim pe această cale celor peste 32.000 de cadre didactice din România si Republica Moldova ce continuă să lucreze și să publice cu ajutorul LIVRESQ.

Biblioteca LIVRESQ a depășit azi 15483 materiale educaționale digitale, din care 4730 publice și 10753 private.
Acestea sunt lecții interactive, cursuri elearning, manuale digitale, ghiduri, etc.

Toate aceste materiale se pot folosi gratuit la clasă și acasă.

Curs elearning gratuit de securitate cibernetică

În lumina anticipatelor intensificări ale atacurilor cibernetice, în contextul invadării Ucrainei de către Rusia, precum și a unor valuri de dezinformare, infectare cu malware, ransomware și activității de tip phishing, ASCENDIA S.A. pune la dispoziția tuturor companiilor și instituțiilor românești și moldovenești, cu titlu complet și gratuit, cursul de Securitate Cibernetică dezvoltat de către compania noastră.