Prezentare și măsuri CORONAVIRUS

Modul e-Learning gratuit

Bună ziua,

Acesta este post de interes general și a fost trimis către persoanele cu care Ascendia S.A are sau a avut interacțiuni în zona de e-Learning in general. Întrucât COVID-19, boala generata de coronavirusul chinezesc, are potențialul de a avea un impact negativ mare în zona de business și în funcționare normală a instituțiilor statului, Ascendia S.A. vine în întâmpinarea nevoilor de informare și prevenție cu un modul e-Learning despre COVID-19.

Modulul se adresează tuturor categoriilor de vârstă și este gratuit.

Modulul poate fi accesat online, gratuit, de aici: https://library.livresq.com/details/5e57c591fb6e6c35c94c29bc

Planul ANTI-COVID-19, pentru acasă, poate fi accesat, tot online, tot gratuit, aici: https://library.livresq.com/details/5e6ab86ba9f8f405a5b9c028

Pentru companiile/instituțiile care detin platforme Learning Management System (LMS), puteți folosi modulul e-Learning oferit, fără limitări, în oricare sistem de învățare pe care îl deține compania/instituția respectivă.

Pachetul SCORM 1.2 poate fi descărcat de aici:

http://ascendia.ro/work/ASCENDIA_COVID_19/BOALA_COVID-19_-_1-2_SARS-CoV-2-1585738671850.zip


Pachetul SCORM 2004 3’rd Edition poate fi descărcat de aici: 

http://ascendia.ro/work/ASCENDIA_COVID_19/BOALA_COVID-19_-_3rd_SARS-CoV-2-1585738731248.zip

Întrucât accesează și surse externe, modulul e-Learning va funcționa complet acolo unde există acces la internet. Modulul este oferit în mod gratuit doritorilor, ca parte a eforturilor Ascendia S.A. de a opri atât transmiterea virusului cât și a informațiilor false sau incomplete care circulă prin varii medii.

Modulul e-Learning agregă informații din cele mai importante surse oficiale naționale și mondiale (Organizația Mondială a Sănătății, Centrul European pentru Prevenirea și Controlul Bolilor etc.), menționate în curs. Acesta a fost dezvoltat folosind editorul de cursuri e-Learning LIVRESQ (www.livresq.com) Știm că acest modul este perfectibil si va mulțumim anticipat pentru orice feedback la office@ascendia.ro !

O zi frumoasă și sănătate tuturor,
Cosmin Malureanu
CEO Ascendia S.A.