Ghid program de afiliere

Pentru înrolarea în contul de afiliat, trebuie să fii conectat în contul tău de LIVRESQ, apoi să completezi formularul disponibil aici: https://forms.gle/f4Sf81bHu3HUscfm9

Pentru a intra în contul de afiliat accesează link-ul următor: https://livresq.com/ro/affiliate-account.

În contul de afiliat vei găsi următoarele meniuri: Panou de control, Link-uri de afiliați, Comisioane, Vizite, Vizualuri, Plăți, Setări.

Ce văd în panoul de control?

În panoul de control vei vedea un rezumat al contului tău. Sunt afișate rezultatele obținute din utlimele 30 de zile, pe întreaga perioadă și detaliile despre program, mai exact rata comisionului și durata cookie-urilor.

Unde găsesc și cum distribui link-ul meu de afiliat?

În contul de afiliat, accesează meniul „Link-uri Afiliați”. Mai jos, vei observa link-ul tău general de afiliat care face trimitere în pagina principală a site-ului LIVRESQ.

Poți copia acest link apăsând butonul „Copiază” sau poți distribui direct link-ul folosind butoanele respective.

Cum creez link-uri de afiliat pentru paginile sau produsele LIVRESQ?

În meniul „Link-uri Afiliați” există și sectiunea de generare a link-urilor de afiliere. Pentru a trimite un link de pe www.livresq.com cu codul de afiliat integrat trebuie sa urmezi următorii pași.

Copiază adresa URL a paginii dorite din browser.

În câmpul de sub „Generează un link de afiliat”, lipește adresa URL copiată (de exemplu, link-ul de la cursul „Bazele Utilizării LIVRESQ”), apoi apasă pe butonul „Generează”.

Adresa URL de afiliat generată va apărea mai jos într-un nou câmp de unde poate fi copiată sau distribuită direct. Doar acesta este link-ul de afiliat ce va înregistra vizitele sau vânzarile efectuate după accesarea acestuia.

Unde văd comisioanele obținute?

Unde se vor afișa plățile înregistrate?

În meniul “Comisioane”, vei vedea toate comisioanele obținute pentru perioada selectată. Dacă dorești să vezi comisionaele obținute într-o anumită perioadă, o poți face prin selectarea acesteia din calendar, apăsând apoi butonul “Aplică”.

Statusul plăților va fi afișat în meniul “Plăți”. Aici vei vedea suma acumulată și dacă a fost sau nu plătită. Plățile pot fi filtrate în funție de perioada pe care o dorești.

Unde văd ce link-uri au fost accesate?

În meniul “Vizite” vor fi afișate adresele URL accesate. Acestea pot fi filtrate în funcție de perioada pe care o dorești.