Pachet promoțional
PROFESOR PREMIUM +5

Zile
Ore
Minute
Secunde

Acest pachet este oferit exclusiv cadrelor didactice și a fost creat pentru cei care doresc să trimită lecții spre omologare la Ministerul Educației.

Cu pachetul „PROFESOR PREMIUM +5” beneficiezi de toate funcționalitățile LIVRESQ PREMIUM (abonamentul de 1 an) pentru a crea lecții interactive și captivante pentru elevi. În plus, poți trimite pe email la contact@livresq.com, oricând pe parcursul unui an calendaristic complet (de la data de achiziționare a pachetului) 5 lecții spre omologare de către Ministerul Educației. Pentru fiecare lecție omologată, cadrul didactic va primi și un certificat de omologare. 

Certificatul este semnat digital cu semnătură autorizată și atestă faptul că lecția este omologată de Ministerul Educației. Certificatul are număr unic de înregistrare la Ascendia S.A. și numărul unic de omologare a lecției acordat de M.E.

Condițiile și detaliile legate de ajutorul oferit pentru omologare sunt aici.

Nu uita, pentru a putea trimite lecții spre omologare, este nevoie să îți iei intâi certificatul de „Creator de software educațional” oferit de LIVRESQ. Acesta se poate obține gratuit după crearea și încărcarea în Biblioteca LIVRESQ a trei lecții diferite. Vezi mai multe detalii aici.

Ne dorim să oferim oportunitatea tuturor cadrelor didactice să folosească platforma LIVRESQ în varianta profesională. De asemenea, știm cât de important este conținutul educațional de calitate aflat la dosar, de aceea încurajăm profesorii să aplice pentru omologarea lecțiilor.

Această promoție s-a încheiat.

Pachet promoțional
PROFESOR PREMIUM +5

490 lei /an
  • Toate funcționalitățile abonamentului Academic PREMIUM
  • Poți trimite 5 lecții spre omologare la Ministerul Educației, pe parcursul unui an calendaristic
  • Preț total redus de la 832 lei la 490 lei pe durata promoției
  •  
Promoție încheiată

Frequently asked questions

Da, se poate achiziționa acest pachet chiar dacă ai un abonament activ. Se va adăuga o valabilitate de încă un an peste perioada rămasă din abonament. Lecțiile pentru omologare se vor trimite într-un an de la data achiziționării acestui pachet.

Nu, lecțiile pentru omologare se pot trimite doar într-un an calendaristic de la data achiziționării pachetului. Sloturile rămase pentru omologare nu se păstrează pentru anul următor.

Certificatul de „Creator de software educațional” se va primi după adăugarea și aprobarea a 3 lecții diferite în Biblioteca LIVRESQ.

Da, lecțiile încărcate în Biblioteca LIVRESQ pentru obținerea certificatului de „Creator de software educațional” pot fi trimise pentru omologare dacă îndeplinesc condițiile și sunt aprobate pentru publicarea în bibliotecă.

Pentru întrebări: contact@livresq.com

Vă așteptăm!